We willen graag onze passie voor tango en ons enthousiasme over dit prachtige gebied met jullie delen

Laten we ons voorstellen: Rob Reurts en Ema Sindelarova. We dansen samen bijna tien jaar tango argentino. We hebben de eerste lessen gevolgd bij Flor de Fango in Arnhem en daarna bij El Corte Nijmegen, waar we nog steeds graag komen leren en oefenen als we in Nederland zijn.

In 2020 zijn we een nieuw avontuur aangegaan in Andalusië, in een van de witte dorpjes in de flanken van de hoogste gebergte van het Spaanse vaste land, Sierra Nevada. Deze streek heet Alpujarra of las Alpujarras, vandaar de naam ‘Tango Alpujarra’. Hier hebben wij een finca gekocht, een stuk land met een huisje erop, waar we ongeveer tien maanden per jaar wonen.

Rob werkt vanuit huis als ICT-er en Ema schrijft boeken en af en toe geeft ze consulten homeopathie. Samen werken we op de finca, verbouwen eigen groenten, proberen ons paradijsje op aarde te creëren. We lopen graag in de bergen, integreren in de plaatselijke bevolking en maken muziek.

We willen graag onze passie voor tango en ons enthousiasme over het prachtige gebied waar we nu wonen, met jullie delen. Hierdoor is het idee ontstaan om korte tangovakanties te organiseren.